Hvordan vil du varme opp boligen din?

Alle ønsker seg lavere strømregning og bedre inneklima.  Nesten alle da. Ikke de vi allerede har vært på befaring hos. Og det er mange. VB leverer nemlig totalløsninger på boligoppvarming over hele landet. Vi er ekspertene på varmeløsninger med både luft, vann, jord og sol som energikilde.

Hvor du bor i Norge er avgjørende for hvilken oppvarmingsløsning du skal velge til boligen din. Det handler om både hvilken energikilde du skal bruke og hvordan du skal distribuere varmen i boligen din. 

Vi hjelper deg med riktig og god varme

Kald på beina, varme kråker og høy strømregning? Det høres kanskje overlegent ut, men det beste oppvarmingsrådet vi kan gi deg er dette: Overlat det til ekspertene!

5 myter om varme

Inngrodde myter bør ikke stå i veien for en ny oppvarmingsløsning. Her tar vi for oss noen av de tingene vi ofte får spørsmål om.

Varmtvannsberedere

Omkring 20% av strømutgiftene i en bolig går med til oppvarming av vann som vi bruker når vi dusjer, håndvask og lignende. Varmtvannsberederen trekker mye strøm, men all energien kommer ikke deg til gode. Det kan du gjøre noe med.

Slik velger du riktig varmeløsning

Med riktig løsning kan du spare betydelige beløp på oppvarming, samtidig som du får en mer komfortabel bolig og blir mer miljøvennlig. Men: hvis du velger feil kan du faktisk oppleve å ikke spare noe som helst.

Boligvarme - Norge rundt med våre varmeløsninger

Noen tror at å velge varmepumpe, vannbåren varme eller andre oppvarmingsløsninger er komplisert. Det har de helt rett i. Men vi kan hjelpe deg. Med å velge. Med å prosjektere og installere. Med service og vedlikehold.