VB
Oppvarming

Vannbåren varme

Det er ingen tvil om at vannbåren varme er fremtidens varmeløsning også i Norge.

Det har vi virkelig tatt konsekvensen av i VB – og vi har gjennom flere år skaffet oss mye kunnskap og erfaring innen rådgivning, installering og drift av moderne boligvarmeløsninger, i hele Norge. Stadig flere får øynene opp for mer behagelige og miljøvennlige måter å varme opp hjemmet på – hjulpet av oss i VB. 

Lunt og behagelig med vannbåren varme

Gulvvarme sikrer en meget behagelig og effektiv oppvarming. Du oppnår en ideell varmekomfort fordi gulvvarme gir direkte varme gjennom føttene og fordi den fordeles jevnt i rommet. Dermed kan innetemperaturen holdes 2-3 grader under det som må til for å få tilsvarende varmeeffekt med elektriske panelovner eller radiatorer. Temperaturen i hodehøyde blir lavere. Dette gir ikke bare økt velvære, men bidrar til bedre konsentrasjon og arbeidsevne. Det finnes ulike løsninger og systemer som kan tilpasses din bolig.

 

Enklere installasjon enn du kanskje tror

Vannbåren gulvvarme kan brukes i alle typer gulvkonstruksjoner. VB monterer rørene i både tre-, plate- og steingulv og gulvbjelkelag og vi bruker enten oksygentette plastrør eller kobberrør med plastbelegg. Det finnes ulike løsninger og systemer som kan tilpasses din bolig, blant annet kan flere av systemene også kombineres med radiator.

Vi har samlet alt om det du lurer på om vannbåren varme på denne temasiden 

VB ordner alt

Overlat jobben til oss i VB. Vi  kan ordne alt for deg, fra rådgivning og eventuell byggemelding, til installasjon og godkjenning. Eller vi kan overlate noen av oppgavene til deg, og så gjør vi resten – så blir sluttregningen for deg lavere. Slike ting finner vi ut av når du tar kontakt!