VB

Gode knær til du blir 70 - minst!

Visste du at rørleggeren kan få samme kneskader som noen av verdens beste idrettsfolk? Men våre knær skal fungere lenger enn en noen som spiller en kamp i uka til de er 35.

Vi i VB er avhengige av både det høyre og venstre kneet til vi blir dobbelt så gamle. Minst. Et dunk her, kutting av rør på et kaldt betonggulv der og etterpå litt for lenge i knestående under benken – det er mye knær når vi gjør jobben vår.

Hva vi bør gjøre

Her er det ett tydelig svar: Kneputer. Hver eneste dag på jobb. Klart vi bruker det, vi vil ikke ha knær som knirker eller låser seg. Fordelene med gode kneputer vet vi også utmerket om. For det første er det langt mer komfortabelt, fordi det fordeler trykket på en 20-30 større flate. Kneputer både reduserer risikoen for skader og forebygger problemer du kan få om 10-20 år. I tillegg unngår du skader fra smådeler, steiner, skruer eller hva du ikke ser på gulvet på en typisk arbeidsplass.

Ha en aktiv dag! 

Knær er en del av VBs eget HMS-program "Forsiktig, Verdens Beste” – en positiv holdningskampanje som skal motivere til riktige holdninger og gode valg som får jobben gjort på en sikker og trygg måte.