VB

Nytt og ferdig renovert bad med VB

Sammen med deg blir vi enige om hvordan ditt nye bad skal være. Vi sikrer at det som skal tenkes på, blir tenkt på. Vi gjør hele jobben fra søkeprosessen starter til du kan gå inn døren til ditt nye bad og ta din første herlige dusj!

Trenger du hjelp?

Ta kontakt eller stikk innom din lokale VB Rørlegger og snakk med oss! Her får du oppdaterte og kvalifiserte råd.

 

Finn nærmeste VB-rørlegger

Rørleggerbedriftene i VB kan gjennomføre hele prosessen med å lage nytt bad eller våtrom. Vi kan ta oss av alt fra søknadsprosessen starter til du kan ta i bruk det nye badet ditt. Alt i henhold til gjeldende forskrifter og våtromsnorm. Alt til avtalt pris.

Hvis du skal pusse opp et eksisterende bad, tar vi gjerne en uforpliktende befaring hjemme hos deg. Våre fagfolk kan gi deg tips og råd om hvordan lage den beste baderomsløsningen ut fra ditt behov og ditt budsjett. Mange av rørleggerbedriftene våre kan utarbeide elektroniske plantegninger som enkelt kan endres.

Ut fra dette får du et tilbud fra VB.

VB leverer og monterer produkter fra anerkjente leverandører. Dette er en trygghet for deg som kunde. Også hvis en feil skulle oppstå på ditt nye bad og du må reklamere. Vi kan koordinere andre håndverkere som snekker, flislegger, elektriker og eventuelt andre. Enkelt for deg.

Gjør det du liker best, så gjør vi resten!

Ønsker du å komme i gang med det nye badet?

Du er kanskje interessert i disse bloggartiklene Besøk VB-bloggen

Vi går mot lysere tider bokstavelig talt og det gjelder også for interiøret denne sesongen.
Etter en lang innetid, omfavner vi igjen den nordiske våren og innreder hjemmene våre med meningsfull design.

Når en skal ha nytt bad er det mange ting å tenke på. Hvilken stil, hvilke farger? Hva med budsjettet? Er drømmen realiserbar? Mange er usikre på hva de skal velge i jungelen av alternativer når det kommer til baderomsmøbler. Samtidig er det noen som vet nøyaktig hva de vil ha. Som den kunden som kom inn døren på kontoret vårt en dag.

Jobben min handler først og fremst om å gi kunder nyttige råd om bad. Ofte blir det også snakk om fordeler og ulemper ved produkter, noen anbefalinger basert på egen erfaring, og andres tilbakemeldinger. I denne artikkelen trekker jeg fram fire produkter som kan gi litt ekstra velvære og luksusfølelse til deg som vil ha det på badet.