VB

Klar for vannbåren varme? Slik går du frem

Fordelene med vannbåren varme er mange: Du får et mer behagelig og komfortabelt inneklima, en mer miljøvennlig løsning, og du blir ikke avhengig av strøm som eneste varmekilde. Vannbåren varme er behagelig, effektivt og fleksibelt. Men hvordan går du fram for å få vannbåren varme hjemme?

Det smarteste stedet å starte er å ta kontakt med din nærmeste VB-rørlegger som kan varme. Sammen kan dere finne ut av hvilken løsning som passer aller best i hjemmet ditt. Det er nemlig forskjellige ønsker, behov og andre faktorer å ta hensyn til. Bor du i hus eller leilighet? Skal du pusse opp eller bygge nytt? Rørene til et vannbårent system kan heldigvis legges i alle typer gulvkonstruksjoner, både i tre-, plate- og steingulv og gulvbjelkelag.

Så godt som alle boliger kan altså få installert vannbåren varme i en eller annen form, og vi i VB kan ordne alt for deg; fra rådgivning og byggemelding til kommunen, til installasjon og godkjenning. Har du lyst å gjøre noe selv, er det lurt å avtale med rørleggeren hva du skal utføre av oppgaver. 

Du kan også velge hva slags energikilde varmen skal komme fra. Trådløs styring gjør det mulig å tilpasse romtemperaturen i hvert enkelt rom i huset. Flere av systemene kan også kombineres med radiator. Du kan også installere solfanger og dermed komme et steg nærmere en helt klimanøytral bolig.

Lyst til å vite mer? Les mer om de ulike varmeløsningene her. 

Klar for å bestille varmeløsning?