VB
Kjøkken

Slik velger du riktig på kjøkkenet

Kjøkkenet er blitt et naturlig midtpunkt i hjemmene våre og krever derfor at vi tenker godt gjennom forandringer eller forbedringer sammen med fagfolk – før vi setter i gang. Her er det mange gode muligheter, og derfor mye å velge mellom!

Hva betyr mest for hverdager og fest på akkurat ditt kjøkken? Det er jo nettopp ditt bruksmønster som avgjør hva som er det viktigste. Tenk gjennom hva du setter pris på, eller hva som irriterer deg – og så stikker du innom og gir rørleggeren din en utfordring..!

Arbeidshøyde

La oss begynne med tuten! Det finnes nemlig kjøkkenbatterier med både lav, høy, svingbar og uttrekkbar tut, og hva du velger kan ha ganske mye å bety. En høy tut er for eksempel praktisk når du skal skylle store gryter og panner, og er den i tillegg svingbar er den også mer fleksibel. Med uttrekkbar tut kommer du til enda flere steder, og her er det også mulig å få flere typer stråler.

Prisklasse

Hos VB selger vi bare kvalitet. Men når det er sagt, så er ikke alt i samme prisklasse av den grunn! Materialvalg og funksjonalitet er noe av det som skiller en kran fra en annen, og som også gjør at det er forskjellige priser.

Design

Tradisjonell, minimalistisk, skinnende blank eller matt? Eller noe helt annet? For noen er utseendet det som betyr mest – og heldigvis finnes det mange lekre løsninger som også har funksjonaliteten på plass. Du kan få begge deler!

Funksjon

Mer enn rennende vann! Smarte kjøkkenbatteri har den ekstra funksjonaliteten som sparer tid, vann, gir ekstra hygiene og trygghet, eller rett og slett tilfører litt finesse inn i det hele.

Og husk!

Når produktet er levert og montert av en VB Rørlegger, tar vi ansvaret og dekker kostnader hvis det er feil på produktet eller i monteringen.

Finn et kjøkkenbatteri som passer deg