VB
Kjøkken

En kommende klassiker på kjøkkenet?

Håkan Fjerdingen hos VB Lofoten Vann og Varme er ikke sikker på hvor mange kjøkkenbatterier han har installert opp i gjennom årene, men at det må være ganske mange hundre, det er han ikke i tvil om.

– Ja, det er blitt endel kjøkkenvasker i området her som jeg har fått lov til å komplettere med et passende kjøkkenbatteri, sier Håkan mens han er på vei inn til rørleggerbedriften på vakre Leknes for å gjøre klar til nok en jobb på et kjøkken i Lofoten.

– Vi ser stadig oftere at når våre kunder «får nytt kjøkken», enten det er nybygg eller rehabilitering av et gammelt, så ønsker de en litt åpnere løsning. Kjøkkenet har etterhvert blitt husets viktigste samlingspunkt, og både innredning, servanter og kjøkkenbatterier skal ikke bare være praktiske og fungere som de skal, nå må de også være fine å se på.

– Har du merket deg et eller flere kjøkkenbatterier som har fulgt denne utviklingen?

– Utvalget av kjøkkenbatterier har fulgt denne utviklingen og blitt tilsvarende større. Og innimellom kommer det produkter som jeg tenker vil bli godt likt av våre kunder. Jeg er ikke i tvil om at Tapwells kjøkkenbatteri-serie er et godt eksempel på det.

Tapwell har gjennom flere år levert både servantbatterier, takdusjer og ikke minst kjøkkenbatterier av høy kvalitet og innovativt design til oss i VB, noe som har gitt oss og våre kunder muligheten til å velge blant tidløse varianter, de litt mer trendy eller tilbake til den nostalgiske stilen.

– Ikke minst tror jeg at Tapwells kjøkkenbatteri i matt sort vil bli en klassiker, smiler Håkan Fjerdingen før han avslutter:
– Med en matt sort Tapwell på kjøkkenet får husets samlingspunkt et praktisk, klassisk og vakkert midtpunkt!

Foto: Instagram/@anu_toumikoski
Foto: Instagram/@interiorbykali