VB
Kjøkken

En ekte hverdagsklassiker!

Tor Jan Møller hos VB Rørlegger Torgersen er ikke sikker på hvor mange FM Mattsson 9000E II kjøkkenbatterier han har solgt opp i gjennom årene, men at det må være noen tusen minst, det er han ikke i tvil om.

– Ja, dette er min hverdagsklassiker, sier Tor Jan mens han står langs rekkene av kjøkkenbatterier i butikken til den tradisjonsrike rørleggerbedriften i Sandnes og nikker mot «sin» utvalgte klassiker.

– Den er fin å se på og gjør akkurat det den skal – og begge deler gjør den i mange, mange år. For meg er det selve definisjonen på en hverdagsklassiker!

– Hva er det du sier til kundene dine som gjør at de så ofte ender opp med denne?

– For det første så sier jeg at den er svært populær, jeg har solgt utrolig mange av den og opplevd svært få misfornøyde kunder eller irriterende reklamasjoner. I tillegg så har den også mykstengning slik at unngår smeller og trykkstøt i rørene – FM Mattsson gir faktisk en fem års garanti på denne. Andre finesser er kaldstart-funksjon som skåner små hender og ecostrålesamler som sparer energi uten at det går utover komforten. Og sist men ikke minst; den har høy tut slik at store gryter og bøtter får god plass.

Tor Jan forklarer også at FM Mattsson stiller høye krav til sine produkter:

– Hvis blandebatteriets stengningstid ikke er minst 0,2 sekunder, utbedrer FM Mattsson feilen!

Fra VB Bloggen

Kjøkkenkranen spiller en sentral rolle på kjøkkenet. For noen er den utpekt til å være blikkfanget i rommet, mens den for andre er et bruksverktøy. En kjøkkenkran kan fortelle mye om den som har valgt den. Romantisk, praktisk, trygghetssøkende, trendy. Hvilken type er du? Eller: Hvilken kran ville du valgt?

Farger og skapfronter er kanskje det første du tenker på når det gjelder kjøkkenplanlegging. Det er i hvert fall der jeg vanligvis begynner i møte med nye kjøkkenkunder. Før vi dykker ned i detaljer og behov som er viktige å få fram for å lage drømmekjøkkenet. I denne artikkelen deler jeg seks tips du bør ta med deg når du begynner planleggingen!

Kjøkkenet kan fort bli et kostbart rom å pusse opp. Derfor kan det være lurt å ta med rørleggeren på råd allerede på planleggingsstadiet. Slik at du får et kjøkken du vil sette pris på i mange år framover,  med rør og installasjoner som tilfredsstiller planløsning og krav.