VB
Kjøkken

Fem tidløse kjøkkenkraner som ikke går av moten

Når du velger kran på kjøkkenet, er det flere ting å ta stilling til. Skal det være berøringsfritt, ha høy kurve, uttrekkstut? Men når det gjelder form er det lurt å tenke klassisk og tidløst.

Tenk slanke, funksjonelle kjøkkenkraner i krom. Batteri eller kjøkkenkraner som ikke prøver å være noe annet enn det de er. Som passer inn på de fleste kjøkken og som holder stilen – og funksjonen – lenge. Å velge en klassisk kran av høy kvalitet som varer lenge er både miljøvennlig og bærekraftig.

Her er fem tidløse varianter – klassiske, praktiske og med pent design.

FM Mattsson 9000E II har optimalt samspill mellom form og funksjon. Stilrent nordisk design på utsiden, innovativ med mykstengingsteknikk og keramisk tetning på innsiden.

Har du en eldre bolig og ønsker et litt mer retro design som fortsatt er klassisk og holdbart? Damixa Tradition er klassisk og minimalistisk design, men med den lille nostalgiske vrien som gjør det ypperlig til et retro kjøkken.

Damixa Tradition er klassisk og passer f.eks på et retrokjøkken

 

Trenger du uttrekkbar tut på kjøkkenkranen? Det kan være praktisk når du skal vaske store kjeler og gryter. Damixa Slate har stilrent design og fleksibel tut og fås både med og uten avstengning til oppvaskmaskin.

 

Damixa Slate Pro med avstenging til oppvaskmaskin

Mora INXX Sharp tilfører kjøkkenet det lille ekstra med sitt lekre, rene design. Fås i flere ulike utførelser, som børstet eller polert messing.

Mora INXX Sharp

Hansgrohe M54 er nok en klassiker som kombinerer form og funksjon på en smart måte. Denne kjøkkenkranen har uttrekkbar tut og to ulike stråletyper. Hverdagsluksus!

Et siste tips: Se etter produkter som har VB Favoritt-merket – da vet du at du får produkter av høy kvalitet som er populære og som vi kjenner godt.

 

Vil du ha produktet Ferdig VB montert? Ta kontakt med din nærmeste VB-rørlegger!