VB
Bad

Nytt familiebad ble grønn oase

Med to barn og to voksne i hus begynte det å bli trangt om plassen på badet hjemme hos Bernt Kommedal og familien. Huset fra 1964 hadde ett bad på 4,5 kvadratmeter, som hadde funket greit til nå, men nå som barna begynte å bli større meldte behovet seg for et bad til. 

I stedet for å pusse opp det gamle badet, bestemte familien seg for å bygge et nytt bad i tillegg til det gamle. 

 

- Det gamle badet er helt greit, men funksjonelt og standard. Når vi først skulle bygge et bad til, ville vi ha et bad som var et deilig sted å være. En avslappende oase som også funket som et praktisk bad til travle morgener når alle skal på skole og jobb, sier Bernt.

 

Familien hadde plass og mulighet til å lage et tilbygg i hagen, og dermed kunne de designe det nye badet helt fra grunnen av.

 

Det var VB-bedriften Forus Rør som fikk oppdraget med å lage det nye badet. Familien Kommedal dro på omvisning i butikken til Forus Rør og hadde et møte med prosjektleder Åge Hanstvedt. 

 

- Først fikk vi et standardtilbud, og så ville vi gjerne oppgradere litt og fant produkter på vb.no og sendte ønskelisten til Forus Rør. 

Når familien først skulle lage et bad fra bunnen, ville de gjerne sette sitt eget preg på det. 

- Vi ønsket oss noe mer dempet og luksuriøst enn et hvitt og sterilt bad, og gikk for sorte detaljer og mørkt tre som sto godt i stil til terrazzo-fliser og grønne vegger. 

 

Flere av produktene familien valgte ut er stemplet VB Favoritt, altså en rekke produkter av høy kvalitet og tidløst design som VB-rørleggerne kjenner og liker.

 

Prosjektleder Hanstvedt hos Forus Rør koordinerte alle håndverkerne og holdt i prosessen fra A til Å.

 

- Det var mange valg å ta, men vi fikk god hjelp og rådgivning av Forus Rør og fant mye god inspirasjon på vb.no, sier Bernt.

 

Dyktige rørleggere gjorde jobben som bestilt. 

 

- Vi ga tilbud på en standardpakke, og så brukte Bernt VB.no for å finne produktene han ønsket seg. Det gjorde det veldig greit for oss. Mitt beste råd til kunder som skal bygge nytt bad er å bruke proffe aktører, da vet de at resultatet blir bra. Badet ble veldig fint, sier Hanstvedt. 

 

Resultatet er akkurat som familien ønsket seg - en lekker og stilren oase, og langt unna hvitt og sterilt.

 

Drømmer du om et nytt bad? 

Toalett Alterna Easy med trykkplaten Tece Minilux 

Baderomsmøbel fra Macro, Crown Stripe sort.