VB

Enklere valg med komplette baderomspakker fra VikingBad

Skal du pusse opp eller renovere badet eller kanskje planlegge et helt nytt bad? Da er det enormt mange valg som skal tas - hva slags utstyr skal jeg ha, hvilke farger, hvilke fliser? Det kan rett og slett være vanskelig å velge. Tenk så fint om noen kunne ta alle valgene for deg! VikingBad har sammen med sine interiørarkitekter satt sammen konkrete, funksjonelle og lekre stiler med komplette produktpakker. Konseptet bidrar til å gjøre valgprosessen mye enklere.

Bli inspirert av flere baderom her 

Budsjettet ditt har du nok en viss formening om, og det samme gjelder størrelsen på det nye badet. Dermed kan du velge en pakke som passer størrelsen på badet ditt og størrelsen på budsjettet ditt. Baderomspakkene leveres med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør – helt ned til håndklær! Stilene er komplette, men du kan selvsagt endre på valg av f.eks. speil, møbelfarge, servantkran eller annet du heller vil ha fra VikingBads brede produktspekter, for å skape ditt eget preg.

VikingBad er en norsk leverandør av baderomsprodukter. De holder til i Grimstad og har fokus på utvikling av monteringsvennlige kvalitetsprodukter. Baderomspakkene til VikingBad inngår i VBs egen favorittkatalog – det vil si at det er blant produktene vi anbefaler ekstra varmt.

Fyll ut skjema under, og send til nærmeste VB Rørlegger om du vil vite mer om baderomspakkene eller bestille. 

Alt du bør vite om oppussing av bad

Det er mange detaljer å tenke på og mange dokumentasjonskrav som må oppfylles. Men frykt ikke - her finner du alt du trenger å vite om oppussing av bad!