Sirkulasjonspumper

Sirkulasjonspumper sørger for sirkulasjon fra energikilden mot varmeavgivere i et varmeanlegg. De rimelige pumpene har et hastighetsnivå de går fast på. Satser du på en pumpe som regulerer seg etter behovet er det mer økonomisk. Slik som vårt eget hjerte går på hvilepuls når vi sover, og når vi ønsker å ta ut mye energi så øker pulsen. det er ikke naturlig med makspuls når du skal hvile!

Finn nærmeste VB Rørlegger »

Grundfos Alpha2

Fordi Grundfos alltid bestreber på å lage den perfekte sirkulasjonspumpen, pågår utrettelig arbeid med den banebrytende teknologien. Denne målsettningen driver Grundfos til å sette nye standarder for effektivitet og enkel installasjon, og det gjør Grundfos i stand til å tilby deg to enestående A-merkede serier: MAGNA og ALPHA2 - begge i den verdenskjente Grundfos-kvaliteten.

Flygt ECO A sirkulasjonspumpe

A-klassifisert sirkulasjonspumpe med automatisk turtallstyring. Flygt ECO A er den nye og miljøvennlige sirkulasjonspumpen beregnet for boliger og bygg. Pumpen har A-klassifisert motor som minimerer energiforbruket i radiatorer og gulvvarmeanlegg. 

Wilo-Stratos PICO

Wilo Norge lanserer nå den nye Wilo-Stratos-PICO på det norske markedet. En lite, høyeffektiv sirkulasjonspumpe. Den er best i klassen når det gjelder energibesparelse, med et gjennomsnittlig forbruk på 45,5 kWh i året for en vanlig villa. Den har alle fordeler du forventer av en lite, høyeffektiv sirkulasjonspumpe. Inkludert enkel montering og oppstart, samt maks bekvemmlighet med høyt startmoment og integrert software.  PICO leveres standard med isolasjonskappe, og er utstyrt med et display som viser strømforbruket.