VB

Voksende skademarked

VB-bedriften H. Granbo VVS opplever økende pågang i skademarkedet. I likhet med flere andre VB-medlemsbedrifter, samarbeider de med store aktører.

I en tid som for mange er preget av nedgang og færre jobboppdrag, ser det lyst ut for VB-bedriften H. Granbo VVS i Trondheim. De merker økt pågang, spesielt når det gjelder skadesaker.

Positivt framsnakk og godt utført jobb

Erlend Wærøy Granbo, rørleggermester og serviceleder hos H. Granbo VVS, mener de nå ser resultatet av det de har jobbet med i mange år. Og her må det være lov med litt selvskryt; de har levert gode jobber og fått positive omtaler, som igjen har ført til nye oppdrag. Men, som rørleggermesteren understreker: Én ting er å utføre et jobboppdrag. Det kreves også stor innsats for å beholde eksisterende kunder. Det har de i stor grad lyktes med.

VB-bedriften samarbeider med flere større aktører i Trondheim. Blant annet har Frøiland Bygg som ble etablert i byen i 2019, generert nye oppdrag. Det samme har Recover Nordic og If forsikring, som Rørleggerkjeden VB har samarbeidsavtaler med sentralt, og eiendomsselskapet Aberdeen. I tillegg har Trondheim kommune fornyet sin rammeavtale med dem. Med andre ord, det er mye som tyder på at H. Granbo VVS gjør de rette tingene.

Egen graver og nye biler

En stor del av skadesaneringsoppdragene de får dreier seg om vannskader knyttet til kjøkken og bad. I tillegg får de en del jobber på utvendige VA-arbeider. Egen gravemaskin, to spylebiler, og ikke minst, rett kompetanse, bidrar til at disse jobbene kan gjøres kjapt og effektivt med egne folk.

De siste tre årene har de også investert i hele 14 nye firmabiler gjennom en avtale rørleggerkjeden har med Møller. 

Ser du en slik bil, skal du vite at dette er folk som er klare til å levere på VBs slagord mot proffmarkedet. Rørleggeren for dem som bygger Norge. Og for dem som prosjekterer. Eller rehabiliterer. Som drifter og vedlikeholder. Som holder hjulene i gang, rett og slett. Slik H. Granbo VVS gjør, akkurat som mange andre VB-medlemsbedrifter for tiden.

 

 

En stor gjeng med medarbeidere klare til å dra ut på oppdrag i nye biler.
Lekkasjesøk, oppgraving og utbedring av lekkasjer på utvendige vannledninger er blant oppdragene bedriften utfører.