VB

Gi gamle rør nytt liv

Før eller senere må hus og gårder, sameier og borettslag renoveres og få tilbake sin gamle storhet igjen. I slike omfattende prosjekter har spørsmålet om hva som skal gjøres med alle de gamle rørene ofte dreid seg om hvor mye det koster å skifte dem ut. Men, heldigvis, i dag finnes det et alternativ som er både raskere, billigere og mindre ubeleilig.

Dersom du skal renovere avløpsrørene i bygget, er rørfornying et godt alternativ til rørutskiftning. Ved rørfornying installeres nye rør eller foringer på innsiden av de gamle. Dette skjer uten store inngrep i selve bygget. 

Rørfornying er både raskere og ryddigere enn rørutskiftning, som ofte innebærer riving og graving. Det er også en billigere prosess, fordi den er mindre arbeidskrevende. 

For å vite om rørfornying er et alternativ som egner seg for deg, bør du starte med å la en fagperson fra VB foreta en besiktigelse av dagens røranlegg. Det kan være mye å spare!

VVS i boligprosjekter

Jobber du med planlegging eller gjennomføring av boligprosjekt, uavhengig av størrelse, kommer du ikke utenom VVS installasjoner. Her følger gode tips og råd.
Temaside