VB tar SatsElixia!

Den landsdekkende rørleggerkjeden VB vokser videre i det norske proffmarkedet og kan nå innlemme SATSELIXIA som en del av kundeporteføljen. Nordens største treningssenterkjede har som intensjon å ha én leverandør å forholde seg til på små og mellomstore rørleggeroppdrag og prosjekter – og avtale med VB er et viktig skritt på den veien.

– SATSELIXIA er en kunde som stiller høye krav til sine leverandører, sier leder for proffmarkedet i VB, Morten Boye-Hansen, og det er noe jeg er sikker på at vi i VB skal leve opp til på alle punkter det neste året. 

Den nye avtalen trådde i kraft 1. oktober og gjelder drift og vedlikehold på alle treningssentre i landet, unntatt Oslo, Bærum og Lillestrøm. Avtalen reforhandles for ett år om gangen.

– Vårt mål er å få en enda bedre flyt, stabilitet og oversikt i den daglige virksomheten, sier Carl Søderstrøm, Facility Manager hos SATSELIXIA. Samarbeidet vil garantert gi begge parter gode erfaringer i en slik driftsmodell.

VB satser i proffmarkedet og kjedens 200 rørleggerbedrifter og 1650 fagfolk utfører daglig et vidt spekter av oppdrag for stadig flere proffkunder rundt omkring i Norge. Enten det er i næringsbygg, skoler, skip, sykehus eller andre offentlige bygg, kan VB vise til bred kunnskap og lang erfaring innen vann, varme og energi til dem som forvalter eiendom eller bygger Norge.

– Treningssenterkjeden med sine 69 sentre er en tung bruker av sanitærutstyr, så det er godt å vite at vi både har de rette produktene og de beste fagfolkene, avslutter en fornøyd Boye-Hansen.

For ytterligere informasjon, kontakt

Ansvarlig for proffmarkedet i VB, Morten Boye-Hansen, telefon: 958 73 797

PA og Leder Service i VB, Stine Pedersen telefon 414 89 150