Kontakt oss om VVS i borettslag og sameie

Har du spørsmål, behov for informasjon eller ønsker en gjennomgang av røranlegget i ditt borettslag eller sameie? Kanskje få vedlikeholdsarbeid inn i faste rutiner? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. 

Les gjerne om hva en visuell kontroll av felles VVS-anlegg innebærer også. For det er gjerne der vedlikeholdsarbeidet starter. 

Kostnadsfri kontroll

I samarbeid med Boalliansen tilbyr VB en kostnadsfri** VVS-kontroll av fellesanlegg for borettslag og sameier som inngår en service- og vedlikeholdsavtale med en av våre medlemsbedrifter. Er du ikke medlem, fakturerer vi etter medgått tid.

Ved aksept på tilbudet fra VB får dere samtidig tilgang til Boalliansen BASIS styreverktøy. Dette er kostnadsfritt i 12 mnd og det er  ingen forpliktelser knyttet til dette. Om dere ønsker å fortsette med det digitale styreverktøyet etter 12 mnd, kan dere enkelt oppgradere til PLUSS som koster kr 25,- ink mva pr boenhet pr mnd.

 

Slik kommer dere i gang med vedlikeholdsarbeidet

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en prat om VVS-kontroll og hvordan dere kan begynne vedlikeholdsarbeidet på en enkel måte, eller om andre spørsmål du måtte ha.

 

*Sprinkleranlegg skal ha egen årlig, lovpålagt kontroll som inkluderer funksjonstesting mm.

**Den visuelle kontrollen kan også tilbys uten en service- og vedlikeholdsavtale, men kontrollen blir da fakturert etter medgått tid.

 

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.