VB
VB Proff

- VB rydder opp og ordner opp

Teknisk leder i Posten Norge, Tor Kvakland, har samarbeidet med VB i ti år. Når Posten og Bring flytter inn i nytt bygg i løpet av 2017, har han anbefalt ny huseier å videreføre driftsavtalen.

VB har en regional avtale med Posten og Bring som gjelder drift av VVS-anlegg. Teknisk leder Tor Kvakland har arbeidet i Posten i 31 år – ett år lenger enn Trondheim Postterminal har holdt hus på Sluppen. 

– Veldig fornøyde

– Jeg har erfaring med forskjellige VB-bedrifter. De vi bruker på terminalen her nå er Granbo, som også holder til like borte i veien her. Vi er veldig fornøyde, sier han.

VB H. Granbo VVS har mer enn 35 års erfaring i bransjen. Som totalentreprenør har VB-bedriften bred kompetanse på mange felt – noe som kommer godt med i arbeidet for Posten Norge på Sluppen: 

– Her tar de seg av alt av omlegging, vedlikehold og reparasjoner. Det er hele spekteret, fra tette rør til trykkluft, til ødelagte toaletter og servanter, til service på både fjernvarmeanlegget og sprinkleranlegget, forteller Kvakland. 

God responstid

Han opplever VB-bedriften som fleksibel og løsningsorientert: 

– Det hender vi opplever noen utfordringer med responstid hos leverandører, men det har gått veldig bra med VB. De rydder opp og ordner opp. For eksempel fikk jeg en telefon hjem sent en fredag ettermiddag med melding om en lekkasje tilknyttet sprinkleranlegget. Da jeg ringte min kontakt i Granbo var det rett på sak – enten skulle han sende en kollega eller dra dit selv, for å reparere med en gang. 

Inn i nytt bygg

Etter 30 år på Sluppen, flytter Kvakland og kollegaer i Posten og Bring inn ny terminal på Torgård sør i Trondheim i løpet av året. VB har ikke levert VVS-tjenester til nybygget, men Kvakland har allerede anbefalt ny huseier å videreføre avtalen med VB på service/drift: 

– Jeg vet at Granbo allerede har fått en henvendelse fra ny drifter som har bedt om tilbud på vegne av huseier.

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.