VB

Forsiktig, Verdens Beste - tema hender

1 av 3 ulykker inkluderer hendene. Svært ofte er det håndholdt verktøy som brukes uten hansker som forårsaker skader på hendene. Med "Jasmins hanskeskole" lærer du alt du ikke visste om hansker.

Det er også mye som skjer med hendene som vi heller ikke bryr oss om – et lite kutt her, et dunk der eller en klemt tommel en tidlig morgen – vi tenker altfor lett at det "er en del av jobben". Men, for en håndverker er det svært kortsiktig og ganske dumt å tenke slikt, er det ikke? Håndholdte verktøy skader ofte fingre og hender. Slipemaskiner, boremaskiner, skrutrekkere og spikerpistoler forårsaker flest skade , mens de alvorligste ulykkene står boltepistol, sirkelsag og motorsag for, viser en undersøkelse fra svenske Arbetsmiljöverket.

Derfor har vi laget "Jasmins hanskeskole", som du kan se på video. “Jasmins hanskeskole” forteller om ulike typer hansker og hvilke hansker som brukes til hva. Det er Jasmin Tiro hos Alfa Rør AS i Stavanger som med glimt i øyet bidrar med å opplyse oss om hanskenes verden. 

Hansker beskytter hendene, og alt du trenger å vite om hansker kan du se på hanskeskolen. Vi sier som Jasmin: "Ingen hender, ingen jobb!"