VB
Hytte

Utespa på hytta? Se her!

Å synke ned i sitt eget private utebad står definitivt høyt oppe på listen over ultimate hverdagspauser. Et utendørs massasjebad kan løfte hyttelivet både på fjellet og ved sjøen til et nytt velværenivå.

VikingBad har luksuriøse, forfriskende massasjebad som forlenger utesesongen – og som raskt blir en favoritt hos både store og små familiemedlemmer.

3 tips til deg som planlegger utebad:

  1. Plassering: Husk at utebadet må plasseres på et helt rett underlag. Det må heller ikke stå under en takrenne eller andre steder hvor det drypper vann.

  2. Tenk sikkerhet: Sikre massasjebadet slik at ikke barn eller voksne kan falle uti. Velg et underlag som er gunstig når du skal gå med våte og bare bein til og fra badet. Ved hjelp av belegningsstein kan man lage trapper og et lekkert utemiljø rundt karet.

  3. Nedfelt utebad? Det er fullt mulig, bare sørg for enkel tilgang til utstyrsrommet for inspeksjon og service.

Oppvarmet og klart!

Alle massasjebad fra VikingBad er klargjort for WiFi. Så sant du har dekning og tilgang, kan du kontrollere alle funksjoner til utebadet uansett hvor du er, via smarttelefon. En behagelig bonus hvis du for eksempel vil varme opp utebadet så det er klart når du ankommer hytta!