VB
Bad

Vårt smarteste trekk var å invitere VB Rørleggeren hjem

Det er fornuftig å søke råd, en tillitserklæring å bli spurt. Også er det alltid hyggelig å bli invitert hjem. Uforpliktende er det også, bare så det er sagt.

Det er rart med det, men straks du har bestemt deg for å gjøre noe med badet, så kommer usikkerheten. Du har sett det for deg, vet sånn noenlunde hvordan du vil ha det. Du har til og med vært rundt om og kikket på ulike baderomsløsninger du kunne tenkt deg, funnet både møbler og fliser. Likefullt kommer den urolige klumpen i magen snikende. Hvordan gripe det an, hvor skal du begynne? Hvem skal du snakke med? Er det snekkeren, fliseleggeren eller rørleggeren? Og hva med det elektriske? Dessuten – dette kan komme til å bli dyrt.

Profesjonelle fagfolk ser helheten

Inviter VB Rørleggeren hjem, er vårt råd. Da får du en profesjonell fagmann som du kan diskutere alt med. Romløsning, valg av utstyr, tegninger og budsjetter. En som ser helheten, har oversikten. Og du kan være fullstendig trygg på at den oppfølgingen du får er den beste, også under selve gjennomføringen.

Trygt å legge alt i hendene på VB Rørleggeren

De aller fleste VB Rørleggerne har sine faste tømrere, fliseleggere og elektrikere som kjenner rutinene. Dette skal du slippe å tenke på. I alle slike tilfeller tar VB Rørleggeren prosjektansvaret og står som garantist for bunnsolid håndverk fra alle som er inne på jobben. Arbeidet blir kontrollert og dokumentert i alle faser, også med bilder. Du får det skikkelig gjort. Du er trygg. Og den følelsen er virkelig god å kjenne på. I mange, mange år fremover. 

Inviter VB rørleggeren hjem, er vårt råd. Da får du en profesjonell fagmann som du kan diskutere alt med. Romløsning, valg av utstyr, tegninger og budsjetter.