VB

Ja til en bedre start på dagen!

Oppgrader høsten med kvalitetsprodukter til badet. Bell takdusj og Extro servantbatteri er to av våre favoritter akkurat nå.

Det er ikke sikkert at du trenger å pusse opp hele badet for å få ”nytt bad-følelsen”. Å bytte ut utstyr du bruker ofte kan ha mye å si for komforten i hverdagen.

Behagelig dusj
Bell takdusj fra Damixa har to dusjhoder – et takdusjhode og en hånddusj med tre innstillinger. Takdusjhodet er 25 cm, slik at du virkelig kan nyte det varme vannet. Her er det også smarte funksjoner som justerbar stang, skolesperre og anti-twist slange.

Klassisk servantbatteri
Extro servantbatteri er elegant med avrundede former, og passer de fleste stilarter på badet. Fram til 20. oktober får du forresten Extro servantbatteri til kampanjepris kr 990,- hos din nærmeste VB Rørlegger.

To av mange VB Favoritt-produkter
Både Bell takdusj og Extro servantbatteri er merket VB Favoritt. Dette betyr at de er en del av et håndplukket utvalg vi anbefaler litt ekstra. De har alle det til felles at de er av høy kvalitet og fra leverandører vi i VB kjenner godt, har god erfaring med og stoler på. Hele VB Favoritt-utvalget finner du her.

PSST! Vil du vinne et av produktene? Delta i vår konkurranse på VB sin Facebook-side eller Instagram før mandag 22. oktober!