VB

Styrker satsningen på proffmarkedet

Med økt etterspørsel av tjenestene vår øker vi også satsningen. Først ut er en velkommen nyansettelse: Tone Bonnerud skal jobbe med proffkunder og VB-bedrifter på Østlandet.

Tone Bonnerud (49) har lang erfaring fra salg- og markedsarbeid i proffmarkedet, blant annet gjennom proffsatsingen i messekonseptet Bygg Reis Deg. Hun har også bygget opp Compass Fairs sin møtearena for byggenæringen, ByggExpo. 

Skaper gode møteplasser

I sine tidligere roller har Tone bidratt til å øke strategiske samarbeid ved å tilrettelegge for gode møteplasser. Samarbeid, struktur, markedsforståelse, kvalitet og vekst er viktige nøkkelord for arenaene hun har bidratt til å bygge – hele tiden med mål om verdiskaping for bedriftene. 

Tone er utdannet markedsøkonom fra BI med prosjektledelse som et tillegg innen en Master of Management. 

– Stor etterspørsel

– Vi styrker nå satsningen vår på proffmarkedet, både nasjonalt, regionalt og lokalt med enda flere ressurser, etter at vi opplever en stor etterspørsel etter våre tjenester gjennom ulike samarbeidsavtaler både på privat- og proffmarkedet, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen og legger til: 

– Med Tone på laget vil vi jobbe enda mer aktivt overfor utbyggere, entreprenører og andre aktører. Vi vil styrke og utvikle rørleggerbedriftene våre på Østlandet, og rekruttering av nye rørleggerbedrifter står også høyt på agendaen for salgskorpset vårt, slik at vi kan dekke etterspørselen. 

Nye avtaler på plass

VB har vært tunge på forsikrings- og renoveringsmarkedet i flere år og opplever stor suksess med økt oppdragsmengde. I tillegg er den nylig inngåtte strategiske avtalen med Byggmakker og BM Handel en solid bekreftelse på at VB sine høykvalitets rørleggertjenester og fagkompetanse er etterspurt: 

– Markedet ønsker tjenester fra seriøse og dyktige håndverkere, så flere avtaler med spennende aktører vil komme, sier Øystein Kjellsen.