Widerøes magasin Perspektiv: Kari Schibevaag i Lofoten

VB er stolt sponsor av kiteren Kari Schibevaag. Hennes bruk av naturen er presentert i Widerøes magasin, Perspektiv. 

Perspektiv:
Fjellene i Lofoten ligger der og speiler seg i havet, de hvite sandstrendene glinser i sollyset og fjelltoppene strekker seg til himmels. Paradisøyene ligger faktisk i vårt eget land.

Vi er i slutten av juni. Kari hadde valgt ut Flakstadøya som feriedestinasjon for sommeren, og landet på Ramberg som base for utflukter. Det første som møtte henne var ei kritthvit sandstrand med krystallklart turkist vann og mektige fjell som speilet seg i sjøen. Her er vi nær til det meste av hva Lofoten har å tilby eventyrlystne friluftsmennesker. Noen venner av Kari fra rundt om i Norge ventet allerede på henne da hun ankom Ramberg og de var alle like klare som meg for å utforske området. De slo opp teltcamp på svaberg og fjelltopper, og hadde noen fantastiske måltider med selvfanget, kortreist mat, ofte fra fersk fisk fanget fra padlebrett og kajakk på sjøen.

Hver kveld solen nærmet seg havet, tenkte de på å trekke seg tilbake for å sove. Da begynte solen å bevege seg opp igjen og de ble plutselig veldig våkne. Hvem kan sove bort sommernatten i nord når solen ligger og bader i havet?

 

Les hele artikkelen i på wiederoe.no