Røyskatt på tilbudsjakt

Lofotposten søndag: Fredag morgen sperret de ansatte ved Karl Botolfsen VVS AS på Fygle opp øynene da de fikk en liten nysgjerrig "kunde" på besøk.

Lofotposten skriver søndag om besøk av en røyskatt i butikken da de kom på jobb fredag morgen. I forbindelse med Høstvekka og Lofoten Countryfestival på Leknes kom svært mange tilreisende for å se på hva Leknes kan by på. En nygjerrig "kunde" stakk innom butikken til Karl Botolfsen VVS AS på Fygle, like utenfor Leknes.

Det var lærlingen som gjorde daglig leder Alf Stig Holsmo oppmerksom på at de hadde et lite dyr inne i butikken som viste seg å være en røyskatt.

- Den sprang nysgjerrig rundt og snuste på alt i butikken. Da de ansatte kom inn stoppet den opp. Alle dører ble satt opp og røyskatten tok et par ekstrarunder før den smatt ut, forteller rørleggeren.

Aud Helen Holsmo sier med et smil at det var nok ingen tvil om at den fikk med seg alle de gode tilbudene vi har.

Dette ble for bedriften et morsomt besøk som de har flirt og fleipet av. Alf Stig Holsmo kan fortelle at det ikke er første gang de får besøk av dyr i butikken.

- For noen år siden kom en oter inn gjennom lagerdøra som stod åpen. Den tok seg en runde på lageret før den stakk av. Alf Stig har dessuten daglig besøk av en katt. Den sitter utenfor døra klokken syv og venter på rørleggeren som kommer på jobb. - Det har den gjort hver dag i mange år, forteller Alf Stig Holsmo ved Karl Botolfsen VVS AS.

Les hele artikkelen i Lofotposten