Privat Proff
De fleste blåtoner passer perfekt sammen med hvitt og kan også benyttes med andre blåfarger ton i ton – lek deg frem!

Rommet der vi slapper av

En oase av gode dufter og hjemmespa, eller et sted du kan låse døren og nyte noen minutter fred og ro. Vi bruker stadig mer tid på badet – men kanskje vi bør være der enda litt mer?

I gjennomsnitt tilbringer vi omtrent én time hver dag på badet, som er det rommet i huset vi forbinder med forfriskende velvære, egentid og ro. Her kan vi speile oss i harmoni og ro hver morgen og kveld. Ta en lang dusj, eller et bad, med skum og skrubb og alt som hører med. Nordmenn bruker mest tid og penger på badet, sammenlignet med andre nordiske land, og vi prioriterer både kvalitet og komfort, funksjon og form.

 

– Blåtonene har for alvor funnet veien inn på badet i norske hjem, og både lyse pasteller og mer mørke valører av blått skaper en lun og deilig atmosfære som lenge har vært preget av det kjølige og hvite. Blått fungerer som en myk kontrast til hardere overflater som marmor og andre steinarter, og kan benyttes i alt fra kontrastvegger til dekorelementer. En oase av gode dufter og hjemmespa, eller et sted du kan låse døren og nyte noen minutter fred og ro. Vi bruker stadig mer tid på badet – men kanskje vi bør være der enda litt mer?

Blått skaper stemning Ann-Kristin Haugen
Stylist og interiørekspert