Hvorfor velge VB?

En samarbeidsavtale med VB gir din virksomhet mange fordeler.

Du som kunde blir høyt prioritert

Smidig og effektiv organisering gir VB anledning til etterleve avtalens forpliktelser og forventninger samt å yte førsteklasses service landet rundt. 

Prosjektstyring og logistikk

Våre styringsverktøy og logistikkløsninger levert av våre grossister Ahlsell og Heidenreich imøtekommer de strengeste krav til presisjon og leveringsdyktighet. Gjennom våre logistikkpartnere kan vi til enhver tid tilby de beste tenkiske løsningene til konkurransedyktige priser.

Kompetanse og kvalitet

Med 1600 dyktige fagfolk og 200 høyt kvalifiserte rørleggerbedrifter over hele landet, har vi alltid kapasitet, uavhengig av oppdraget eller prosjektets størrelse.

Landsdekkende avtaler

VB tilbyr fordelaktige landsdekkende avtaler. Dette gir bedre og mer kostnadseffektive rørleggertjenester på en enklere måter.

Et kontaktpunkt

Du som kunde forholder deg til et ressurssenter og en ansvarlig kontaktperson hos VB. Dette forenkler den løpende kontakten og prosessene.

Kvalitetssikring og HMS

VB har alle de nødvendige sertifikater for å kunne gi deg som kunde trygghet for leveransen. Regionale samarbeidsgrupper av rørleggerbedrifter sikrer at rammeavtalen ivaretas på beste måte. Alle VBs medlemsbedrifter har felles HMS-program og utfører alle oppdrag i overensstemmelse med dette eller tilpasset din bedrift sitt eget HMS-program.

Forutsigbarhet

Felles rutiner og felles kvalitetssikringssystem gir deg som kunde forutsigbarhet og den samme høye kvaliteten på både rørleggertjenester og materiell, uansett hvor i landet oppdraget skal utføres.

Lønnsomhet

Et samarbeid med VB er bedriftsøkonomisk og miljømessig lønnsomt for kunden. Våre løsninger er smidige, effektive, praktiske og brukervennlige. VBs fleksible løsninger er tilpasset din bedrifts behov.