VB
Akkurat nå

Vårnytt til små bad

Enten du vil friske opp gjestetoalettet før 17. mai eller fornye badet før sommeren – her er godt nytt til deg med lite bad!

Flere av våre leverandører har gode alternativer til små bad, der både funksjonalitet og design er planlagt for å utnytte plassen best mulig. 

Del hverdagen med Norm

Det svanemerkede servantskapet Norm fra INR er et nett lite møbel med myklukkende dør og stilren gripelist. Det kommer i både 40 og 50 cm bredde, som begge er gode alternativer til små baderom. Selve servanten kan du få i porselen eller komposittmaterialet evermite. 

Ny vår med Vita

Den nye serien Vita fra Foss Bad består av møbler som ikke tar stor plass, men som viser godt igjen likevel. Her kan du velge innredning i 35, 40 og 50 cm bredde, fronter i hvit eller eik struktur, speilskap og lampett.

Vil du vite hvor for du kan få litt nytt på plass hjemme hos deg? Finn din nærmeste VB Rørlegger, med det samme! 

Møt Mari!

Den nye serien Mari Smal fra Linn Bad kan fås i bredde på 60 eller 80 cm. En dybde på kun 36,5 cm gjør at det tar lite av rommet, og skuffer i servantskapet gir deg god oversikt. Speil med frostede lysfelt setter en lekker prikk over i-en. 

Og du? En fordel er at også de minste fornyelsene ofte viser godt igjen på et lite bad eller toalettrom. Nye håndklær i friske farger, dekorative knagger, en pen såpe eller en utvalgt pyntegjenstand kan gi rommet nytt liv.