Privat Proff
VB
Akkurat nå

Forny badet med enkle grep

Det er ikke alltid at budsjett og ønsker går opp i opp. Kanskje du er nyinnflyttet med mange prioriteringer? Uansett årsak – her er noen råd til deg som friske opp uten å gjøre større endringer på badet!

Renovering koster, men litt oppfriskning trenger ikke være så dyrt. Et sted må man jo begynne!

Ren startpakke

En dusj som ikke virker eller en gammel vask kan ha mye å si for hverdagen på badet. Ved å bytte ut det du bruker oftest, virker alt litt nyere. Kjøp et klassisk dusjsett, servantbatteri og termostat så øker du komforten med det samme.

Gå for gulvmontert toalett

Har du et eldre bad kan det i mange tilfeller være et større inngrep å bytte til vegghengt toalett. Designet på gulvtoalett er også blitt utviklet mye mer de siste årene. Spør oss om mulighetene dine!

Glad i detaljer? Velg en serie!

Ved å legge litt ekstra kjærlighet i detaljene, trekkes oppmerksomheten litt bort fra et gammelt gulv, eller en servant du kan vente et par år med å bytte ut. Sett stemningen med baderomstilbehør som frisker opp og gjør det hele litt mer harmonisk – og velg gjerne en serie som gjør det hele litt mer helhetlig. 

Trenger du mer inspirasjon? Bla i VB Idé Magasin på skjerm 

Eller trenger du å komme i kontakt med en rørlegger?

Fra VB Bloggen

Har du planer om å pusse opp badet, men er usikker på om du må bytte sluket samtidig? Da bør du lese denne artikkelen og få med deg når og hvorfor du eventuelt må foreta et bytte. 

Ringer du meg og spør om jeg kan pusse opp badet ditt uten å bytte membran, svarer jeg alltid NEI. Men så prater vi litt sammen, og jeg forstår bedre hva du mener med «oppussing». Da kan det hende at jeg sier ja likevel.

Har du planer om nytt bad på hytta? Enten du skal oppgradere, pusse opp, renovere eller bygge helt nytt, bør du ta deg tid til å planlegge fornyelsen godt. Hyttebadet har kanskje noen flere begrensninger enn badet hjemme, men mulighetene er likevel mange!